Logo

Slapen tussen de paarden

Tijdens de zomermaanden kan je verblijven in ons “Slapen tussen de paarden”, een alternatief verblijf midden in de paardenweide. In de weilanden kan je logeren in een volledig gerenoveerde beestenwagen voorzien van alle moderne comfort (elektriciteit en warm water).

De oude beestenwagen bestaat uit een sfeervolle slaapkamer met een dubbel bed en slaapzetel voor twee kinderen, voorzien van bedlinnenen en een badkamer met douche en lavabo. De beestenwagen staat op kleine afstand van de boerderij waar toilet en eigen keuken aanwezig is.

Geniet van de rust, destilte en het geluid van de paarden op de achtergrond. In het weiland is het genieten en relaxen van de rust en de dieren. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Na een zalige nacht in een cosy beestenwagen voel je je weer helemaal opgeladen en één met de natuur.

`s Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt metallerlei streekproductentussen de paarden. Kinderen kunnen ook plezier beleven aan de andere dieren aanwezig op de boerderij.

Het logies maakt deel uit van de zorgboerderij, bij de uitbating ervan helpen de zorggasten mee. Een uitgebreid bezoek aan de zorgboerderij en het paardenpension is mogelijk na afspraak. Als zorgboerderij doen wij graag een extra inspanning, wil jij graag overnachten met uw bijzonder kind? Aarzel niet om ons te contacteren voor de mogelijkheden.

zorg
zorg

Prijslijst

ACCOMODATIE€ 90,-

Voor 2 personen ( + eventueel 2 kinderen). excl. ontbijt.

ONTBIJT€ 12,50

Per persoon, per nacht.

Alvorens te reserveren, gelieve de agenda te raadplegen:

zorg
zorg

Algemene Info

  • Lakens inbegrepen
  • Bad-en keukenlinnen inbegrepen.
  • Geen WIFI beschikbaar in de wagen, wel in het zorglokaal.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten
  • Verboden te roken

Mail verzonden! We contacteren u zo snel mogelijk.